Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα ποιο δυστυχισμένα



Είχαμε μάθει ότι τα Χριστούγεννα είναι περίοδος χαράς, ευχαρίστησης και επαφής με την οικογένεια και τους κοντινούς μας ανθρώπους.

 Η πόλη μας στολίζεται, τα μαγαζιά το ίδιο, οι άνθρωποι βγαίνουν έξω για να  ψωνίσουν δώρα για τους αγαπημένους τους ανθρώπους.Μιας που θα είναι τα τελευταία δώρα στους συνταξιούχους και στους εργαζόμενους.

 Ας επιλέξουμε όλοι μας να αγοράσουμε έστω με τα λίγα χρήματα που θα έχουμε τα δώρα μας. Από μικρά εμπορικά καταστήματα της γειτονιάς, μας  στους απλούς καθημερινούς ήρωες της βιοπάλης και του μόχθου και όχι σε μεγάλες εταιρείες και εμπορικά κέντρα, έτσι περισσότεροι Έλληνες θα μπορέσουν να κάνουν.

Μήπως είναι λόγω του χειμώνα που κάνει κρύο και του μουντού καιρού που καλλιεργεί αυτή τη διάθεση; Σίγουρα παίζει και αυτό το δικό του ρόλο, όμως έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες που βασίζονται σε μη αληθινές προσδοκίες.

Αλλά τα οικονομικά προβλήματα που μας απασχολούν δεν θα είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια υπάρχουν συνάνθρωποι μας που δεν θα έχουν τα απαραίτητα.

 Όμως είναι σύνηθες φαινόμενο, αρκετά μεγάλο ποσοστό ανθρώπων να αντιμετωπίζουν διαταραχές διάθεσης με κορύφωση καταθλιπτικά συναισθήματα.


Amfiloxia online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου