Θανατηφόρο τροχαίο με νταλίκα που ανατράπηκε και έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα


Δύο βαριά τραυματίες ανασύρθηκαν-Νεκρός πατέρας με το παιδί του

Σοκαριστικό θανατηφόρο δυστύχημα έγινε πριν λίγη ώρα στην εθνική οδό Κυπαρισσίας-Πύργου, στο ύψος της Ελαίας. Νταλίκα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας της, ανατράπηκε, και έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα που διέρχονταν εκείνη την ώρα απ΄ το αντίθετο ρεύμα. Από τη σφοδρή πρόσκρουση η νταλίκα εγκλώβισε τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες σε αυτά, ενώ oι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για έναν πατέρα νεκρό, καθώς και για νεκρό παιδί.
Στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας τραυματισμένη μητέρα με το παιδί της-Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας διακομίσθηκε διασωληνωμένος οδηγός

Στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι μια γυναίκα με το παιδί της, ενώ λόγω των σοβαρών τραυμάτων του διασωληνώθηκε ένας οδηγός, ο οποίος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Και τα δύο Νοσοκομεία είχαν νωρίτερα τεθεί σε ετοιμότητα για την υποδοχή των τραυματιών.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο σημείο-Μεγάλη επιχείρηση να απεγκλωβιστούν τα θύματα και να απελευθερωθεί ο δρόμος

Από το σοκαριστικό δυστύχημα η  κυκλοφορία έχει διακοπή. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι Αρχές με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων, αλλά και την απομάκρυνση και απελευθέρωση του δρόμου, από την νταλίκα που μετέφερε αδρανή υλικά (πιθανόν χαλίκι). Τα αίτια της  σύγκρουσης παραμένουν υπό διερεύνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου