Βοιωτία:32χρονη κατήγγειλε αρπαγή και βιασμό από τέσσερις άνδρες


Θύμα αρπαγής και βιασμού από τέσσερις άγνωστους άνδρες κατήγγειλε πως έπεσε, 32χρονη στην περιοχή της Λιβαδειάς.


Σύμφωνα με την καταγγελία της στους αστυνομικούς, όλα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης όταν πήγε στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου μετά από ραντεβού που είχε κανονίσει με έναν άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.


Όταν έφτασε στο προκαθορισμένο σημείο που είχαν δώσει ραντεβού επί της παραλιακής οδού, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, τέσσερις άγνωστοι δράστες, που επέβαιναν σε ΙΧ μαύρου χρώματος, την πλησίασαν και ο ένας εξ αυτών, αφού της έκλεισε με την βία το στόμα και τα μάτια, με την βοήθεια των υπολοίπων τριών, την επιβίβασαν με τη βία στο όχημα.


Όπως ισχυρίστηκε το θύμα στους αστυνομικούς, αφού την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία, περίπου δέκα λεπτά από το σημείο της αρπαγής, με την χρήση σωματικής βίας , τη βίασαν και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν σε σημείο, το οποίο βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει.


Σύμφωνα με την περιγραφή γυναίκας, τη στιγμή που την τοποθετούσαν στο όχημα μετά τον βιασμό της, ο ένας δράστης κρατούσε τα μάτια της κλειστά με μαντήλι, το οποίο κουνήθηκε ελαφρώς με αποτέλεσμα να κατορθώσει να δει στιγμιαία τα χαρακτηριστικά του. Περιέγραψε έναν νεαρό άνδρα καστανόξανθο και ψηλό, τον οποίο ωστόσο, όπως ανέφερε, δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει σε ενδεχόμενη μελλοντική διαδικασία.


Η γυναίκα θα εξεταστεί τις επόμενες ώρες από ιατροδικαστή, ενώ από τους αστυνομικούς, αναζητούνται οι δράστες.


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου