Στον Εισαγγελέα πριν απο λίγο οι τρείς συλληφθέντες για τη φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο(Βίντεο)


Aρνούνται κατηγορηματικά κάθε κατηγορία τα τρία άτομα που συνελήφθησαν για τη φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλου του Βάλτου.

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν πριν λίγη ώρα στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου καθώς σε βάρος τους έχει σχηματιστεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για συμμορία και ληστεία κατά συναυτουργία, από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου και σωματική βλάβη άλλου.

Για την πολύκροτη υπόθεση της ληστείας στο Χαλκιόπουλο Βάλτου που στοίχησε τη ζωή σε ηλικιωμένο άνδρα και χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερη βιαιότητα, με θύμα και την υπέργηρη σύζυγο του που νοσηλεύεται, εξέδωσε ανακοίνωση χθες η Αστυνομία.

Οι κατηγορούμενοι (δυο αδέρφια συγχωριανοί και ένας ανιψιός των ηλικιωμένων) αναμένεται να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες στον Ανακριτή αφού οι δικηγόροι τους ενημερωθούν και για όλα τα στοχεία της δικογραφίας.

Στην κάμερασήμερα μίλησε ο δικηγόρος των δυο αδερφών, Γιώργος Κασοκεράκης, που έκανε λόγο για παρεξήγηση.

«Το Χαλκιόπουλο είναι μια μικρή κοινωνία και εύκολα οι σχέσεις παρεξηγούνται. Οι πελάτες μου είναι οικογενειάρχες, ο ένας μάλιστα με τέσσερα παιδιά, με συγκροτημένες προσωπικότητες  και βρίσκονται υπόλογοι με αδικήματα που δεν έχουν κάνει», ανέφερε.

             

 Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου