Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας σε σοβαρή κατάσταση τραυματίας από πυροβολισμό στην κανδήλα Ξηρομέρου- Ο γιος του ενεπλάκη σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης


Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας σε σοβαρή κατάσταση τραυματίας από πυροβολισμό στην Αιτωλοακαρνανία - Ο γιος του ενεπλάκη σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης

Στην Πρέβεζα μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα κάτοικος της Κανδήλας κοντά στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες  δέχθηκε πυροβολισμό στο στήθος.


Η κατάσταση του άντρα θεωρείτε σοβαρή και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται να μεταφερθεί στα Γιάννενα..

 Σε εξέλιξη είναι εντατικές έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή του Ξηρομέρου για τον εντοπισμό αλλοδαπού ατόμου Αλβανικής καταγωγής ο οποίος φέρετε να είναι ο δράστης.

Επίσης ο γιος του τραυματία ενεπλάκη σε τροχαίο στο κέντρο της Πρέβεζας, επί της Λ. Ειρήνης, ενώ ακολουθούσε το ασθενοφόρο που μετέφερε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας τον τραυματία πατέρα του.

Από την μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά ενώ και ο ίδιος αλλά και οι άλλες δύο κοπέλες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου