Παρόν ο Παναιτωλικός στην κλήρωση της Super League


suuper_leagueΤο μεσημέρι της Δευτέρας (16/7, 14:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2012-'13.
Στο ξενοδοχείο «Sofitel» που βρίσκεται πλησίον του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του φετινού πρωταθλήμτος της Super League, με αρκετές εκκρεμότητες, ωστόσο, να παραμένουν «ανοιχτές».
Ο Παναιτωλικός και ο Εργοτέλης, παρά το γεγονός πως υποβιβάσθηκαν από την πρώτη τη τάξει κατηγορία θα είναι παρόντες στην κλήρωση. Αυτό, καθώς νωρίτερα αναμένεται να γνωστοποιηθεί η απόφαση της ΕΙΜ (Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών) σχετικά με τις προσφυγές που έχουν καταθέσει εναντίον του Πανιωνίου και της Κέρκυρας αντίστοιχα. Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για τις 11.30 και το πιθανότερο είναι ότι η όποια απόφαση δεν θα έχει παρθεί και κατά συνέπεια ανακοινωθεί πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, που θα ξεκινήσει στις 14:00.
Επιπλέον, ακόμα ένα άλυτο πρόβλημα είναι αυτό των αδειοδοτήσεων προς την ΕΕΑ, ενόψει της νέας σεζόν. Για τέσσερις ομάδες είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να μην καταφέρουν να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα, αφού αδυνατούν να εξασφαλίσουν ενημερότητα και κατ' επέκταση άδεια συμμετοχής και πρόκειται για τις ΑΕΚ, Πανιώνιο, Άρη και ΟΦΗ.
Μέσα σε όλα αυτά, υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο το προϊόν, αφού η Nova πρότεινε στη Λίγκα μείωση κατά 25% του ποσού που δαπανά για την περιγραφή και προβολή των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος.

 onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου