Παραίτηση του αντιδημάρχου καθαριότητας Δημ. Τσιαδήμου στο Δήμο Παλαμά


Αποδεικτή έκανε σήμερα (30/3) την παραίτηση από 23 Μαρτίου που υπέβαλε για προσωπικούς λόγους ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτριος Τσιαδήμος (ολοκληρωνόταν η θητεία του 30/9/2021) ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου προχωρώντας στην αντικατάστασή του με τον Κωνσταντίνο Ευθ. Μπανάσο.

Ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Ανακύκλωσης, Προστασίας Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης, Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει από 1ης Απριλίου 2021 και θα ασκεί τα καθήκοντά του με την καταβολή αντιμισθίας έως 31 Αυγούστου 2022.

Στον κ. Μπανάσο μεταβιβάζονται καθ’ ύλην οι παρακάτω αρμοδιότητες:

1. Εποπτεία του προσωπικού και της λειτουργίας των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου.
2. Εποπτεία καθαριότητας Σχολικών Κτιρίων
3. Εποπτεία καθαριότητας Λαϊκών Αγορών
4. Εποπτεία Δημοτικών Σφαγείων
5. Εποπτεία καθαριότητας πλατειών και κοινοχρήστων χώρων
6. Εποπτεία Κοιμητηρίων
7. Καθαρισμός Δημοτικού Αμαξοστασίου
8. Συντήρηση οχημάτων του Δήμου
9. Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων.
10. Περισυλλογή αδέσποτων ζώων.
11. Εποπτεία Αγροτικής και Δημοτικής Οδοποιίας.
12. Εποπτεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Υπηρεσίας Άρδευσης.
13. Διαχείριση Εκτάσεων Βοσκής
14. Εποπτεία Πολιτικής Προστασίας.
15.Βεβαιώσεις γνησίου υπογραφών και μονίμου κατοικίας.
16. Να μεριμνά για θέματα διαφάνειας, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ του τομέα αρμοδιότητας του.
17. Τέλεση Πολιτικών Γάμων.

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί η Αντιδήμαρχος Φούντα – Κυρίκου Ουρανία και σε περίπτωση αντικατάστασης ο επόμενος αντιδήμαρχος.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κοντοβάϊος Θωμάς , που αναπληρώνει το Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήμαρχο κ. Φούντα –Κυρίκου Ουρανία και σε περίπτωση αντικατάστασης ο επόμενος αντιδήμαρχος.

Ο ανωτέρω αντιδήμαρχος κ. Μπανάσος Κωνσταντίνος, εκδίδει και υπογράφει τα σχετικά με τη λειτουργία των παραπάνω υπηρεσιών έγγραφα. Διεξάγει την αλληλογραφία των παραπάνω υπηρεσιών, εκδίδει και υπογράφει βεβαιώσεις και κάθε σχετικό έγγραφο που αναφέρεται στο αντικείμενο αυτών, τελεί πολιτικούς γάμους.

Εισηγείται θέματα των υπηρεσιών αυτών στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις Επιτροπές, για την παροχή των απαραίτητων εγκρίσεων ή λήψη σχετικών αποφάσεων.

Ο ανωτέρω αντιδήμαρχος, κ. Μπανάσος Κωνσταντίνος, εποπτεύει το προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών για τις οποίες είναι αρμόδιος.

 

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου