Έκκληση στους πολίτες του Δήμου Αμφιλοχίας απηύθυνε ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσούλας(ηχητικό)


Έκκληση στους πολίτες για πιστή τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού, απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γιώργος Κατσούλας, μέσω του ΑΕΡΑ FM 99,5 και την εκπομπή του Νότη Ρεντίφη.

Ο κ. Κατσούλας, έκανε μεταξύ άλλων αναφορά στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται για τους πολίτες του Δήμου Αμφιλοχίας, καθώς από σήμερα, τα ξημερώματα, ο Δήμος Αμφιλοχίας συμπεριλαμβάνεται στις «κόκκινες» περιοχές στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας, μετά την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, τα τελευταία 24ωρα.


Όπως διευκρίνισε, κατόπιν των αυξημένων κρουσμάτων COVID-19 που καταγράφηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή και λαμβάνοντας υπόψη τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του ιού, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο Δήμος Αμφιλοχίας τέθηκε στο Επίπεδο Β’ του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας (Αυξημένος Κίνδυνος), από σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 στις 06:00πμ έως τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 στις 06:00πμ.

Όσον αφορά στους ασθενείς από την περιοχή των Σαρδινίων, τέσσερις νοσηλεύονται στην κλινική covid του νοσοκομείου Αγρινίου και ένας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου