Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρού:Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου


Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 από τις 10:00 έως 14:00, στο Αγροτικό ιατρείο Λουτρού θα γίνει τακτική εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρού και Περιχώρων με την υποστήριξη του Γ.Ν.Αιτωλ/νίας-Νοσηλευτική Μονάδα-Τμήμα αιμοδοσίας, και τη συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την COVID-19. Θα διατεθούν, επίσης προσωπικές κάρτες αιμοδότη προηγούμενων αιμοδοσιών.

 

Με αφορμή την επικείμενη αιμοδοσία το Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρού αναφέρει ότι θα συνεχίσει τις διεκδικήσεις του για μόνιμη και σταθερή λειτουργία του Αγροτικού μας ιατρείου.

 

«Η πρόσληψη ιατρού, που αποτέλεσε ένα από τα κυρίαρχα αιτήματα των διεκδικήσεων του συλλόγου μας όλο το προηγούμενο διάστημα, θα πρέπει να συνοδευτεί από πλήρη εξοπλισμό και περαιτέρω στελέχωση με νοσηλευτή έτσι ώστε το ιατρείο μας να είναι ικανό να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες ειδικά σήμερα εν μέσω πανδημίας.

 

Εκφράζουμε ,επίσης την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον αγώνα των υγειονομικών της χώρας μας για ικανοποίηση των αιτημάτων όπως τίθενται από την ΟΕΝΓΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου