Μάριος Σαλμάς εναντίον Άδωνι

Πέρα από την αντιπολίτευση και τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, δέχεται τώρα και τα πυρά εκ των έσω της ΝΔ για την πολιτική που ακολουθεί στον τομέα της υγείας.

Σε συζήτηση που έγινε στη βουλή σχετικά με τις τιμές στα φάρμακα, ο τοπικός βουλευτήςτου έκανε οξεία  κριτική  λέγοντας του, πως ενώ επί υπουργίας του η δαπάνη για τα φάρμακα μειώθηκε αισθητά, επί θητείας του νυν  υπουργού,δεν έγινε τίποτα για αυτό το θέμα.

Ο πρώην υπουργός δεν στάθηκε μόνο εδώ, αλλά έκανε και αναφορά και για τις απολύσεις των γιατρών του ΕΟΟΠΥ που ετοιμάζει ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας  : «Να μην απολυθεί κανένας γιατρός από τον ΕΟΟΠΥ  γιατί θα διαλυθεί η πρωτοβάθμια υγεία»

Να θυμίσουμε πως προ λίγων ημερών ήταν η βουλευτής της β΄ Αθήνας  Κατερίνα Παπακώστα, που με αφορμή την δήλωση του υπουργού ό,τι: «Δεν θέλω να μου πάρει τη δόξα η τρόικα στο θέμα των απολύσεων», του επιτέθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο  Twitter και έγραψε


«Τι σχέση  έχουν οι απάνθρωπες+ ανοίκειες δηλώσεις του υπουργού  υγείας με το ήθος +τις άξιες της παράταξης μου; ακούει κανείς;», «Διακρίνω απολύτως τον εαυτό μου, από τις συμπεριφορές του υπουργού  υγείας, λυπάμαι για λογαριασμό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου