Η Δημαρχία Αγρινίου φέρνει πάλι τον Δ. Σταμάτη στη Ν.Δ


 Ιδού οι αληθινοί λόγοι της επιστροφής Σταμάτη ατη Ν.Δ
Γράφει ο Νίκος Πετρονίκος  

Ο αναμφισβήτητα υπ αριθμόν ένα «πρώην» στέλεχος της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, γέννημα θρέμμα της παράταξης, βουλευτής,νομάρχης,υποψήφιος δήμαρχος αλλά και «αντάρτης» πολιτευτής με συγγενικούς και όμορους πολιτικούς σχηματισμούς Δ. Σταμάτης, επέστρεψε σήμερα και επίσημα πλέον στην πολιτική κοιτίδα που τον γέννησε,τον ανέδειξε και που με μεγάλη ευκολία αμφισβήτησε,όταν οι πολιτικές συγκυρίες έθεταν το προσωπικό του μέλλον μακριά από θώκους και αξιώματα

Ο ανένδοτος λοιπόν στα μνημόνια πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμένου και κατόπιν της Νέας Μέρας του Χρήστου Ζώη,αλλά και των απειλών για αποκαλύψεις εναντίον του Αντώνη Σαμαρά για την εποχή της μεγάλης τους σταδιοδρομίας στη ΠΟΛΑΝ,είδε το φώς το αληθινό και ανακοίνωσε την μεγάλη επιστροφή με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η χώρα βρίσκεται σε καθοριστική καμπή του δρόμου για ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε δύσκολες αποφάσεις μπροστά μας, αλλά είμαστε μια ανάσα πριν την έξοδο από την κρίση και την αναγέννηση της ελπίδας για όλους τους Έλληνες. Χρειάζεται ενότητα και συστράτευση όλων. Σε αυτό το δρόμο, το δρόμο της ευθύνης, της προοπτικής και των μεταρρυθμίσεων, το δρόμο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις».

Επαναφέροντας στην μνήμη τα λόγια του ιστορικού στελέχους και ηγέτη της Ν.Δ Ευάγγελου Αβέρωφ πως: «Όποιος  βγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος», αλλά και την εξίσου θυμόσοφη -  αλλά όχι και τόσο κολακευτική  για την περίπτωση του πολιτευτή λαϊκή παροιμία: «Κάλιο πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη», συμπεραίνουμε αβίαστα πως:

Είναι η αναγέννηση της ελπίδας  του κύριου Σταμάτη για τον δημαρχιακό θώκο του Αγρινίου εν όψει των Περιφερικών και δημοτικών εκλογών που τον έφερε ξανά κοντά στη ΝΔ. Κι αυτή η ελπίδα δεν κρέμεται από πουθενά αλλού παρά μόνο από το χέρι του Αντώνη Σαμαρά για να του δώσει το πολυπόθητο χρίσμα.Μα πάνω απ όλα κι  από τα χέρια των  ίδιων των  ψηφοφόρων του Αγρινίου, που άμα πράξουν όπως τις προηγούμενες εκλογές,θα τον ΦΕΡΟΥΝ ΠΆΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟ  ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ  ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου