Νέο λουκέτο απο το ΣΔΟΕ σε νυχτερινό κέντρο στην Άρτα

Νέα «επιδρομή» του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ, αυτή τη φορά σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Άρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το ΣΔΟΕ επέβαλε 48ωρο «λουκέτο» για φορολογικές παραβάσεις.

Οι ελεγκτές αρχικά ήλεγξαν εάν τα ποτά που σερβίρονταν ήταν νοθευμένα, ενώ στη συνέχεια διαπίστωσαν πως το κατάστημα δεν εξέδιδε αποδείξεις.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι των αρχών και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Στη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν τις δύο προηγούμενες ημέρες στη συγκεκριμένη περιοχή, βεβαιώθηκαν συνολικά 47 παραβάσεις και συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ ελέγχθηκαν συνολικά 293 άτομα, καθώς και 215 οχήματα.

Από τους τρεις συλληφθέντες, οι δύο δεν διέθεταν άδεια για τη λειτουργία του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ ο τρίτος κατηγορείται για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ για όλες τις περιπτώσεις θα ενημερωθούν και οι συναρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου