Πιθανή η αλλαγή ονόματος στο Δήμο Αμφιλοχίας

Ύστερα από επίμονες προσπάθειες  συνδημοτών και ετεροδημοτών συμπατριωτών μας,το υπουργείο Δημόσιας διοίκησης και αποκέντρωσης μαζί με την περιφέρεια, εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής του ονόματος του Δήμου Αμφιλοχίας.

 Όπως είναι γνωστό εδώ και ένα χρόνο περίπου, συστάθηκε Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την αλλαγή του ονόματος του δήμου, από δήμος Αμφιλοχίας σε Δήμος Βάλτου.

Η επιτροπή δημιουργήθηκε από εξέχοντα μέλη των Βαλτινών Συλλόγων της Αθήνας που γνωρίζουν από πρώτο χέρι,τα προβλήματα και τις ανάγκες που επιτάσσουν την άμεση  αλλαγή της ονομασίας.(Για περισσότερα διαβάστε εδώ)

Όπως μαθαίνουμε από έγκυρες πηγές, το θέμα έχει διχάσει τους φορείς του δήμου μας, με επικρατέστερη την άποψη της αλλαγής του ονόματος.

Εμείς από την πλευρά μας,θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις και αφού σχηματίσουμε γνώμη θα πάρουμε θέση πάνω σ΄ αυτό το ζήτημα που μας αφορά όλους .

Προς το παρόν αφιερώνουμε στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές,δυο τραγούδια του αξέχαστου δημοτικού μας βάρδου και συμπατριώτη μας Τάκη Καρναβά, που ανεξάρτητα από την άποψη της κάθε πλευράς, νομίζουμε πως θα αρέσει σε όλους και θα τα αποδεχτούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου