Συλλήψεις με προπομποί και χασίς στην Αμφιλοχία

Από την Πωγωνιανή μέχρι την Αμφιλοχία εκτυλίχθηκε η αστυνομική επιχείρηση η οποία οδήγησε στην εξάρθρωση ενός ακόμη κυκλώματος ναρκωτικών.

 Η έκβασή της αποδεικνύει τόσο την ετοιμότητα των υπηρεσιών όσο όμως και τον καλό συντονισμό που υπάρχει.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν σε δασώδη σημείο της Πωγωνιανής, εκεί όπου υπήρχαν τρεις σάκοι χασίς έφτασε ένα αυτοκίνητο για την παραλαβή τους.


Οι αστυνομικοί που είχαν εντοπίσει την ποσότητα παρακολουθούσαν διακριτικά και περίμεναν αυτή ακριβώς την στιγμή. Μόλις οι σάκοι φορτώθηκαν στο ΙΧ οι αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τρία άτομα. Επρόκειτο για δύο Αλβανούς και μία Ελληνίδα.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης οι τρεις δράστες αποκάλυψαν ότι υπήρχαν και συνεργάτες, οι οποίοι λειτουργούσαν ως προπομποί.

Αφού δόθηκαν τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δόθηκε σήμα από την τοπική αστυνομία προς όλες τις διευθύνσεις για τον εντοπισμό του.

Έτσι μέσα στην επόμενη ώρα το όχημα εντοπίστηκε στην Αμφιλοχία. Εκεί του έγινε σήμα για έλεγχο και συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο Έλληνες κι ένας Αλβανός.

Από την αστυνομία κατασχέθηκαν περίπου εβδομήντα κιλά χασίς, ενώ τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν από τους έξι δράστες κατασχέθηκαν.

πηγη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου