Η Πανελλήνια Λίγκα αλεξιπτώτου στον Εμπεσσό, 29-30 Σεπτεμβρίου


Διεξάγεται η πανελλήνια Λίγκα αλεξιπτώτου πλαγιάς το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή των ορέων Βάλτου και ειδικότερα στα διαμερίσματα Εμπεσού και Χαλκιόπουλου.

Πολλές φορές στο παρελθόν η τοποθεσία έχει φιλοξενήσει πανελλήνιους αγώνες με εξαιρετική επιτυχία αλλά και κατάρριψη πολλών πανελληνίων ρεκόρ απόστασης, χρόνου και αριθμού πιλότων. Η κορωνίδα δε των εκδηλώσεων ήταν το προ – παγκόσμιο κύπελλο αλεξιπτώτου πλαγιάς με 85 συμμετοχές από όλο το κόσμο το 2010. Μια εκδήλωση με εξαιρετική οργάνωση από την Αερολέσχη Αγρινίου υπό την αιγίδα του δήμου Αμφιλοχίας που έκρινε σημαντικά την βράβευση της αερολέσχης στο διεθνές συνέδριο της παγκόσμιας αεραθλητικής ομοσπονδίας (FAI), ως ένα από τα καλύτερα club στο κόσμο.
Όπως μας πληροφορεί ο έφορος τμήματος αλεξιπτωτιστών πλαγιάς Ιωακείμ Σκόνδρας, η απογείωση θα γίνει στο όρος «Καλάνα» και η προσγείωση στον κάτω Σταθά, απ’ όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα και να ενημερωθείτε από τους ανθρώπους της αερολέσχης για τον αεραθλητισμό γενικότερα. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από 14:00 έως 18:00 Σάββατο και Κυριακή. Για λεπτομερέστερη ενημέρωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το τηλέφωνο: 6973 778973.

http://agriniovoice.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου