«Την Κυριακή τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες»


 «Την Κυριακή τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες» «Την Κυριακή τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες» ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας αυτή την ώρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στην Ομόνοια. «Τα μηνύματα που παίρνουμε απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα είναι ότι ο λαός μας δεν φοβήθηκε τους φοβισμένους και τους ενόχους. Δεν λύγισε ο λαός μας δεν τους παρέδωσε την αξιοπρέπειά του», ανέφερε κατά την προεκλογική του ομιλία ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι ο λαός «θα γυρίσει τα πλάτη του στα δύο κόμματα μέχρι χθες εξουσίας και σήμερα μνημονιακής χρεοκοπίας».
«Από Δευτέρα η Ελλάδα ξαναπαίρνει μπρος , με αισιοδοξία και ασφάλεια, με ηρεμία σοβαρότητα και ευθύνη, χωρίς αιφνιδιασμούς και εκπλήξεις», επεσήμανε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας παράλληλα ότι «έχουμε την αυτοπεποίθηση της ήρεμης δύναμης που ξέρει θέλει και μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του λαού αυτού του τόπου».
Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της αναμέτρησης των εκλογών 2012, κάνοντας λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα». «Αυτά ήξεραν να κάνουν τόσα χρόνια, αυτά έκαναν αυτό το μήνα της προεκλογικής περιόδου», είπε.

troktiko.eu/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου